Nabeschouwing APOEL - Rosenborg (3-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 2 augustus 2016 - 19:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt APOEL het dinsdag 2 augustus 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP (Nicosía (Levkosía)) in Levkosía.

Via de APOEL - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Rosenborg (3-0)

Het Champions League duel tussen APOEL en Rosenborg is onder leiding van scheidsrechter Pawel Raczkowski geëindigd in een 3-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door G. Gianniotas, waarmee APOEL met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist APOEL opnieuw te scoren. In de 97e minuut was het Vander die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor APOEL. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was T. De Vincenti van APOEL die de 3-0 wist te maken in de 98e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pawel Raczkowski, waardoor APOEL een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE APOEL - Rosenborg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

64' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor C. Gytkjær Rosenborg
72' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Iñaki Astiz APOEL
72' Wissel APOEL Wissel Andrea Orlandi voor Vinicius APOEL
72' Wissel APOEL Wissel Vander voor G. Efrem APOEL
77' Wissel APOEL Wissel I. de Camargo voor P. Soteriou APOEL
77' Wissel Rosenborg Wissel M. Vilhjálmsson voor F. Midtsjø Rosenborg
80' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor M. Jensen Rosenborg
82' Wissel Rosenborg Wissel E. Rashani voor P. Helland Rosenborg
83' Gele kaart APOEL Gele kaart voor T. De Vincenti APOEL
87' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor A. Kwarasey Rosenborg
87' Wissel Rosenborg Wissel J. Bjørdal voor M. Jensen Rosenborg
91' Doelpunt APOEL Doelpunt G. Gianniotas met assist van Vander APOEL 1-0
97' Doelpunt APOEL Doelpunt Vander APOEL 2-0
98' Doelpunt APOEL Doelpunt T. De Vincenti APOEL 3-0
92' Gele kaart APOEL Gele kaart voor G. Gianniotas APOEL
96' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor H. Eyjólfsson Rosenborg
96' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Vander APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Rosenborg
Opstellingen APOEL - Rosenborg

Voorbeschouwing APOEL - Rosenborg

APOEL en Rosenborg spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pawel Raczkowski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Rosenborg in de Champions League vond plaats op 27 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rosenborg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rosenborg favoriet. 1 keer wist de ploeg van APOEL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor APOEL. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.