Nabeschouwing APOEL - The New Saints (3-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 19 juli 2016 - 19:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt APOEL het dinsdag 19 juli 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen The New Saints. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP (Nicosía (Levkosía)) in Levkosía.

Via de APOEL - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - The New Saints (3-0)

Het Champions League duel tussen APOEL en The New Saints is geëindigd in een 3-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door N. Alexandrou, waarmee APOEL met 1-0 de leiding nam. APOEL vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Soteriou op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 3-0 doordat T. De Vincenti van APOEL een penalty wist te benutten in de 95e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor APOEL een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken APOEL - The New Saints
3
0
LIVE APOEL - The New Saints 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor S. Spender The New Saints
54' Doelpunt APOEL Doelpunt N. Alexandrou APOEL 1-0
58' Wissel APOEL Wissel R. Bressan voor Vinicius APOEL
69' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor C. Seargeant The New Saints
73' Doelpunt APOEL Doelpunt P. Soteriou APOEL 2-0
78' Wissel APOEL Wissel Andrea Orlandi voor G. Efrem APOEL
80' Wissel The New Saints Wissel S. Saunders voor A. Cieślewicz The New Saints
85' Wissel APOEL Wissel Z. Milanov voor Mário Sérgio APOEL
86' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor J. Mullan The New Saints
95' Penalty APOEL Penalty T. De Vincenti APOEL 3-0
94' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor S. Saunders The New Saints
90' Wissel The New Saints Wissel R. Parry voor R. Brobbel The New Saints
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - The New Saints
Opstellingen APOEL - The New Saints

Voorbeschouwing APOEL - The New Saints

APOEL en The New Saints spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en The New Saints in de Champions League vond plaats op 12 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.