Nabeschouwing Ararat-Armenia - Omonia Nicosia (0-1) (na verlenging) || Champions League 2020/2021

Woensdag 19 augustus 2020 - 17:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Ararat-Armenia het woensdag 19 augustus 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Omonia Nicosia. De wedstrijd wordt gespeeld in Armenia Football Academy grass in Yerevan.

Via de Ararat-Armenia - Omonia Nicosia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ararat-Armenia - Omonia Nicosia (0-1) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Ararat-Armenia en Omonia Nicosia is onder leiding van scheidsrechter Viktor Shimusik geëindigd in een 0-1 overwinning voor Omonia Nicosia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Omonia Nicosia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 94e minuut door T. Santos, waarmee Omonia Nicosia met 0-1 de leiding nam. In de 98e minuut kreeg D. Humanes van Ararat-Armenia voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ararat-Armenia de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Viktor Shimusik af en was het Omonia Nicosia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

LIVE Ararat-Armenia - Omonia Nicosia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ararat-Armenia - Omonia Nicosia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor S. Vakulenko Ararat-Armenia
39' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor M. Duris Omonia Nicosia
40' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor V. Gomes Omonia Nicosia
63' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Alphonse Ararat-Armenia
67' Wissel Omonia Nicosia Wissel E. Bautheac voor M. Duris Omonia Nicosia
73' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor D. Humanes Ararat-Armenia
73' Wissel Ararat-Armenia Wissel Z. Sanogo voor Y. Otubanjo Ararat-Armenia
75' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor T. Santos Omonia Nicosia
75' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor A. Meneses Ararat-Armenia
81' Wissel Omonia Nicosia Wissel L. Loizou voor C. Mavrias Omonia Nicosia
85' Wissel Ararat-Armenia Wissel S. Shahinyan voor Alemao Ararat-Armenia
91' Wissel Ararat-Armenia Wissel A. Ambartsumyan voor Y. Gouffran Ararat-Armenia
91' Wissel Omonia Nicosia Wissel I. Kousoulos voor V. Gomes Omonia Nicosia
94' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt T. Santos met assist van E. Bautheac Omonia Nicosia 0-1
98' Tweede gele kaart Ararat-Armenia Tweede gele kaart voor D. Humanes Ararat-Armenia
102' Wissel Omonia Nicosia Wissel M. Tzionis voor T. Santos Omonia Nicosia
103' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor M. Tzionis Omonia Nicosia
111' Wissel Ararat-Armenia Wissel A. Damcevski voor A. Meneses Ararat-Armenia
116' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor J. Lecjaks Omonia Nicosia
Video hoogtepunten en samenvatting Ararat-Armenia - Omonia Nicosia
Opstellingen Ararat-Armenia - Omonia Nicosia
De opstellingen van Ararat-Armenia en Omonia Nicosia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ararat-Armenia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Omonia Nicosia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ararat-Armenia - Omonia Nicosia

Ararat-Armenia en Omonia Nicosia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Shimusik en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ararat-Armenia en Omonia Nicosia elkaar treffen in de Champions League.