Nabeschouwing Astana - Celtic (1-1) || Champions League 2016/2017

Woensdag 27 juli 2016 - 16:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Astana het woensdag 27 juli 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Celtic (1-1)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen Astana en Celtic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Y. Logvinenko, waarmee Astana met 1-0 de leiding nam. Celtic kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van L. Griffiths, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Astana - Celtic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Astana Doelpunt Y. Logvinenko met assist van P. Twumasi Astana 1-0
28' Gele kaart Astana Gele kaart voor A. Nurgaliev Astana
62' Wissel Astana Wissel S. Muzhikov voor A. Nurgaliev Astana
62' Wissel Celtic Wissel N. Bitton voor M. Dembélé Celtic
72' Wissel Celtic Wissel J. Forrest voor S. Armstrong Celtic
76' Gele kaart Celtic Gele kaart voor L. Griffiths Celtic
77' Wissel Celtic Wissel T. Rogić voor C. McGregor Celtic
78' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Griffiths met assist van P. Roberts Celtic 1-1
85' Wissel Astana Wissel A. Ibraimi voor A. Beysebekov Astana
86' Wissel Astana Wissel Đ. Despotović voor J. Kabananga Astana
96' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
96' Gele kaart Astana Gele kaart voor A. Ibraimi Astana