Nabeschouwing B36 - Valletta (2-1) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 5 juli 2016 - 19:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt B36 het dinsdag 5 juli 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valletta. De wedstrijd wordt gespeeld in Gundadalur in Tórshavn.

Via de B36 - Valletta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing B36 - Valletta (2-1)

Het Champions League duel tussen B36 en Valletta is geëindigd in een 2-1 overwinning voor B36. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door H. Thorleifsson, waarmee B36 met 1-0 de leiding nam. Valletta kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Falcone, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette H. Agnarsson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee B36 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor B36 een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken B36 - Valletta
2
1
LIVE B36 - Valletta 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd B36 - Valletta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt B36 Doelpunt H. Thorleifsson B36 1-0
25' Doelpunt Valletta Doelpunt F. Falcone Valletta 1-1
57' Gele kaart B36 Gele kaart voor J. Næs B36
64' Wissel B36 Wissel H. Agnarsson voor J. Borg B36
66' Doelpunt B36 Doelpunt H. Agnarsson B36 2-1
67' Gele kaart Valletta Gele kaart voor H. Bonello Valletta
67' Gele kaart B36 Gele kaart voor H. Agnarsson B36
68' Gele kaart Valletta Gele kaart voor C. Pani Valletta
74' Gele kaart B36 Gele kaart voor O. Færø B36
79' Wissel Valletta Wissel L. Cremona voor S. Malano Valletta
81' Wissel B36 Wissel S. Pingel voor H. Thorleifsson B36
87' Wissel Valletta Wissel M. Mifsud voor Jhonnattann Valletta
89' Wissel B36 Wissel P. Petersen voor A. Mellemgaard B36
93' Wissel Valletta Wissel J. Borg voor L. Aguirre Valletta
Video hoogtepunten en samenvatting B36 - Valletta
Opstellingen B36 - Valletta

Voorbeschouwing B36 - Valletta

B36 en Valletta spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen B36 en Valletta in de Champions League vond plaats op 28 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valletta. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Valletta favoriet. 1 keer wist de ploeg van B36 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor B36. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.