Nabeschouwing Barcelona - Borussia M'gladbach (4-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 6 december 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Barcelona het dinsdag 6 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Borussia M'gladbach (4-0)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Sergei Karasev geëindigd in een 4-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door L. Messi, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Turan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee A. Turan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Barcelona in de 67e minuut, nadat A. Turan de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Barcelona.

LIVE Barcelona - Borussia M'gladbach 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van A. Turan FC Barcelona 1-0
50' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Turan FC Barcelona 2-0
53' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Turan met assist van Aleix Vidal FC Barcelona 3-0
55' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor M. Dahoud Borussia Mönchengladbach
59' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel C. Kramer voor M. Dahoud Borussia Mönchengladbach
59' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel F. Johnson voor N. Schulz Borussia Mönchengladbach
61' Wissel FC Barcelona Wissel Rafinha voor Iniesta FC Barcelona
67' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Turan met assist van Paco Alcácer FC Barcelona 4-0
72' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Raffael voor T. Hazard Borussia Mönchengladbach
74' Wissel FC Barcelona Wissel Marc Cardona voor A. Turan FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Borussia M'gladbach
Opstellingen Barcelona - Borussia M'gladbach

Voorbeschouwing Barcelona - Borussia M'gladbach

Barcelona en Borussia M'gladbach spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergei Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Borussia M'gladbach in de Champions League vond plaats op 28 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Borussia M'gladbach slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.