Nabeschouwing Barcelona - Juventus (0-0) || Champions League 2016/2017

Woensdag 19 april 2017 - 20:45 uur



In de Champions League 2016/2017 neemt Barcelona het woensdag 19 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Juventus (0-0)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen Barcelona en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Barcelona dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Juventus kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bjorn Kuipers niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Juventus
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
19
12
Schoten op doel
1
4
Passes
592
331
Overtredingen
10
19
Buitenspel
1
2
Corners
13
4
LIVE Barcelona - Juventus 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Iniesta FC Barcelona
44' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Neymar FC Barcelona
57' Gele kaart Juventus Gele kaart voor G. Chiellini Juventus
58' Wissel FC Barcelona Wissel Paco Alcácer voor I. Rakitić FC Barcelona
64' Gele kaart Juventus Gele kaart voor S. Khedira Juventus
75' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor P. Dybala Juventus
78' Wissel FC Barcelona Wissel J. Mascherano voor Sergi Roberto FC Barcelona
84' Wissel Juventus Wissel M. Lemina voor J. Cuadrado Juventus
88' Wissel Juventus Wissel K. Asamoah voor G. Higuaín Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Juventus
Opstellingen Barcelona - Juventus

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barcelona - Juventus

Barcelona en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bjorn Kuipers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Juventus in de Champions League vond plaats op 11 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barcelona als Juventus wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barcelona 1
Winst Juventus 1
Gelijkspel 0
Totaal 2
Tags
Barcelona - Juventus Opstelling Barcelona Opstelling Juventus Live Barcelona - Juventus Live Barcelona - Juventus kijken Barcelona - Juventus kijken Live Barcelona - Juventus stream Barcelona - Juventus Fox Sports Nabeschouwing Barcelona - Juventus Uitslag Barcelona - Juventus Statistieken Barcelona - Juventus Champions League 2016/2017 Barcelona - Juventus wedden Barcelona - Juventus gokken Barcelona - Juventus Unibet