Nabeschouwing Bayer Leverkusen - CSKA Moskva (2-2) || Champions League 2016/2017

Woensdag 14 september 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Bayer Leverkusen het woensdag 14 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - CSKA Moskva (2-2)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en CSKA Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Mehmedi, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Çalhanoğlu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut wist CSKA Moskva de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Dzagoev.

Na 38 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Eremenko de 2-2 maakte voor CSKA Moskva.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bayer Leverkusen - CSKA Moskva 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt A. Mehmedi met assist van H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen 1-0
15' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt H. Çalhanoğlu met assist van K. Kampl Bayer 04 Leverkusen 2-0
36' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Dzagoev met assist van A. Ionov CSKA Moskva 2-1
38' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt R. Eremenko met assist van L. Traoré CSKA Moskva 2-2
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Pohjanpalo voor J. Hernández Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel C. Aránguiz voor H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
51' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Volland voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
73' Wissel CSKA Moskva Wissel C. Strandberg voor L. Traoré CSKA Moskva
78' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Milanov voor A. Ionov CSKA Moskva
83' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Wendell Bayer 04 Leverkusen
86' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor B. Henrichs Bayer 04 Leverkusen
92' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Berezutski voor A. Golovin CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - CSKA Moskva
Opstellingen Bayer Leverkusen - CSKA Moskva

Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - CSKA Moskva

Bayer Leverkusen en CSKA Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Bayer Leverkusen en CSKA Moskva elkaar treffen in de Champions League.