Nabeschouwing Bayern München - Arsenal (5-1) || Champions League 2016/2017

Woensdag 15 februari 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Bayern München het woensdag 15 februari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Arsenal (5-1)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Milorad Mazic geëindigd in een 5-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Robben, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. Arsenal kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Sánchez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette R. Lewandowski zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Bayern München de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor FC Bayern München vergroot nadat Thiago Alcântara de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 63e minuut nadat Thiago Alcântara namens FC Bayern München de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van FC Bayern München speler T. Müller, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Milorad Mazic bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Bayern München - Arsenal 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt A. Robben met assist van Douglas Costa FC Bayern München 1-0
15' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Mustafi Arsenal
26' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor M. Hummels FC Bayern München
30' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Sánchez Arsenal 1-1
33' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Sánchez Arsenal
49' Wissel Arsenal Wissel Gabriel Paulista voor L. Koscielny Arsenal
53' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van P. Lahm FC Bayern München 2-1
56' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Thiago Alcântara met assist van R. Lewandowski FC Bayern München 3-1
60' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Xhaka Arsenal
63' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Thiago Alcântara FC Bayern München 4-1
66' Wissel Arsenal Wissel T. Walcott voor A. Iwobi Arsenal
77' Wissel Arsenal Wissel O. Giroud voor F. Coquelin Arsenal
83' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor P. Lahm FC Bayern München
84' Wissel FC Bayern München Wissel J. Kimmich voor Douglas Costa FC Bayern München
86' Wissel FC Bayern München Wissel T. Müller voor R. Lewandowski FC Bayern München
88' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Müller met assist van Thiago Alcântara FC Bayern München 5-1
88' Wissel FC Bayern München Wissel Rafinha voor A. Robben FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Arsenal
Opstellingen Bayern München - Arsenal

Voorbeschouwing Bayern München - Arsenal

Bayern München en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Milorad Mazic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Arsenal in de Champions League vond plaats op 4 november 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Arsenal slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.