Nabeschouwing Bayern München - Atlético Madrid (4-0) || Champions League 2020/2021

Woensdag 21 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Bayern München het woensdag 21 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Atlético Madrid (4-0)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door K. Coman, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Goretzka op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee C. Tolisso zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Bayern München in de 72e minuut, nadat K. Coman de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Bayern München.

LIVE Bayern München - Atlético Madrid 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor D. Alaba FC Bayern München
21' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor T. Muller FC Bayern München
28' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt K. Coman met assist van J. Kimmich FC Bayern München 1-0
41' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Goretzka met assist van K. Coman FC Bayern München 2-0
43' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Renan Lodi Atlético Madrid
44' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
46' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor H. Herrera Atlético Madrid
47' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Sequeira Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel J. Sequeira Atlético Madrid
66' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt C. Tolisso FC Bayern München 3-0
72' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt K. Coman met assist van T. Muller FC Bayern München 4-0
73' Wissel FC Bayern München Wissel D. Costa voor K. Coman FC Bayern München
73' Wissel FC Bayern München Wissel B. Sarr voor B. Pavard FC Bayern München
76' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor L. Suarez Atlético Madrid
76' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor Y. Carrasco Atlético Madrid
79' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor M. Llorente Atlético Madrid
79' Wissel Atlético Madrid Wissel L. Torreira voor Koke Atlético Madrid
83' Wissel FC Bayern München Wissel M. Choupo-Moting voor R. Lewandowski FC Bayern München
83' Wissel FC Bayern München Wissel A. Davies voor T. Muller FC Bayern München
83' Wissel FC Bayern München Wissel J. Martinez voor L. Goretzka FC Bayern München
92' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Torreira Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Atlético Madrid
Opstellingen Bayern München - Atlético Madrid
De opstellingen van Bayern München en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Hans-Dieter Flick
Voorbeschouwing Bayern München - Atlético Madrid

Bayern München en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Atlético Madrid in de Champions League vond plaats op 6 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bayern München als Atlético Madrid wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.