Nabeschouwing Bayern München - Lazio (2-1) || Champions League 2020/2021

Woensdag 17 maart 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Bayern München het woensdag 17 maart 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Lazio (2-1)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 33 minuten. R. Lewandowski maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Bayern München vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. FC Bayern München vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Choupo-Moting op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Lazio de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Parolo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lazio kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Istvan Kovacs, waardoor Bayern München een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bayern München - Lazio 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Radu Lazio
31' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Acerbi Lazio
33' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 1-0
38' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinkovic-Savic Lazio
46' Wissel Lazio Wissel S. Lulic voor M. Fares Lazio
46' Wissel FC Bayern München Wissel N. Sule voor J. Boateng FC Bayern München
48' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor L. Goretzka FC Bayern München
55' Wissel Lazio Wissel A. Pereira voor V. Muriqi Lazio
57' Wissel Lazio Wissel M. Parolo voor M. Lazzari Lazio
64' Wissel FC Bayern München Wissel A. Davies voor L. Goretzka FC Bayern München
70' Gele kaart Lazio Gele kaart voor J. Correa Lazio
71' Wissel FC Bayern München Wissel M. Choupo-Moting voor R. Lewandowski FC Bayern München
71' Wissel FC Bayern München Wissel J. Musiala voor T. Muller FC Bayern München
73' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Choupo-Moting met assist van D. Alaba FC Bayern München 2-0
75' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor L. Alberto Lazio
77' Wissel FC Bayern München Wissel J. Martinez voor J. Kimmich FC Bayern München
82' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Parolo met assist van A. Pereira Lazio 2-1
84' Wissel Lazio Wissel J. Akpa Akpro voor G. Escalante Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Lazio
Opstellingen Bayern München - Lazio
De opstellingen van Bayern München en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Hans-Dieter Flick
Voorbeschouwing Bayern München - Lazio

Bayern München en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Kovacs en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Lazio in de Champions League vond plaats op 23 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lazio slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.