Nabeschouwing Bayern München - PSV (4-1) || Champions League 2016/2017

Woensdag 19 oktober 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Bayern München het woensdag 19 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - PSV (4-1)

Het Champions League duel tussen Bayern München en PSV is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 4-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door T. Müller, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Kimmich op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist PSV de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Narsingh.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor FC Bayern München vergroot nadat R. Lewandowski de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 84e minuut wist A. Robben namens FC Bayern München de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter William Collum en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Bayern München - PSV 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Müller FC Bayern München 1-0
21' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Kimmich FC Bayern München 2-0
41' Doelpunt PSV Doelpunt L. Narsingh met assist van G. Pereiro PSV 2-1
57' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor P. Lahm FC Bayern München
59' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski FC Bayern München 3-1
61' Wissel PSV Wissel N. Isimat-Mirin voor A. Guardado PSV
72' Wissel FC Bayern München Wissel Douglas Costa voor T. Müller FC Bayern München
77' Wissel PSV Wissel S. Bergwijn voor G. Pereiro PSV
84' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt A. Robben met assist van Thiago Alcântara FC Bayern München 4-1
85' Wissel FC Bayern München Wissel Javi Martínez voor J. Kimmich FC Bayern München
85' Wissel PSV Wissel O. Zinchenko voor D. Schwaab PSV
87' Wissel FC Bayern München Wissel Renato Sanches voor A. Robben FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - PSV
Opstellingen Bayern München - PSV

Voorbeschouwing Bayern München - PSV

Bayern München en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bayern München en PSV elkaar treffen in de Champions League.