Nabeschouwing Bayern München - Rostov (5-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 13 september 2016 - 20:45 uur



In de Champions League 2016/2017 neemt Bayern München het dinsdag 13 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Rostov (5-0)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 5-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. R. Lewandowski maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Bayern München vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. FC Bayern München vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Müller op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee J. Kimmich zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Kimmich. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Bayern München. Deze werd gescoord door Juan Bernat in de 90e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Taylor bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Bayern München.

Wedstrijdstatistieken Bayern München - Rostov
Goals
5
0
Balbezit
77%
23%
Schoten totaal
18
5
Schoten op doel
9
2
Passes
775
236
Overtredingen
13
12
Buitenspel
1
0
Corners
8
2
LIVE Bayern München - Rostov 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 1-0
47' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Müller met assist van D. Alaba FC Bayern München 2-0
46' Wissel Rostov Wissel M. Doumbia voor D. Poloz Rostov
51' Wissel FC Bayern München Wissel Juan Bernat voor M. Hummels FC Bayern München
53' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Kimmich met assist van Douglas Costa FC Bayern München 3-0
60' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Kimmich met assist van Juan Bernat FC Bayern München 4-0
64' Wissel FC Bayern München Wissel F. Ribéry voor Douglas Costa FC Bayern München
64' Wissel Rostov Wissel A. Prepeliță voor S. Azmoun Rostov
71' Wissel FC Bayern München Wissel Renato Sanches voor Thiago Alcântara FC Bayern München
90' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Juan Bernat met assist van F. Ribéry FC Bayern München 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Rostov
Opstellingen Bayern München - Rostov

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bayern München - Rostov

Bayern München en Rostov spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Bayern München en Rostov elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Bayern München 0
Winst Rostov 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Bayern München - Rostov Opstelling Bayern München Opstelling Rostov Live Bayern München - Rostov Live Bayern München - Rostov kijken Bayern München - Rostov kijken Live Bayern München - Rostov stream Bayern München - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Bayern München - Rostov Uitslag Bayern München - Rostov Statistieken Bayern München - Rostov Champions League 2016/2017 Bayern München - Rostov wedden Bayern München - Rostov gokken Bayern München - Rostov Unibet