Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Shakhtar Donetsk (4-0) || Champions League 2020/2021

Woensdag 25 november 2020 - 18:55 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Borussia M'gladbach het woensdag 25 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Shakhtar Donetsk (4-0)

Het Champions League duel tussen Borussia M'gladbach en Shakhtar Donetsk is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 4-0 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. L. Stindl maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Borussia Mönchengladbach vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Borussia Mönchengladbach vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Elvedi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Borussia Mönchengladbach, waarmee B. Embolo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Borussia Mönchengladbach in de 77e minuut, nadat O. Wendt de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Borussia M'gladbach.

LIVE Borussia M'gladbach - Shakhtar Donetsk 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Penalty Borussia Mönchengladbach Penalty L. Stindl Borussia Mönchengladbach 1-0
34' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt N. Elvedi met assist van L. Stindl Borussia Mönchengladbach 2-0
45' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor T. Stepanenko Shakhtar Donetsk
46' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt B. Embolo Borussia Mönchengladbach 3-0
48' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor V. Lazaro Borussia Mönchengladbach
59' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Fernando voor M. Solomon Shakhtar Donetsk
69' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor V. Lazaro Borussia Mönchengladbach
69' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel A. Plea voor B. Embolo Borussia Mönchengladbach
69' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel D. Zakaria voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
71' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel M. Antonio voor Marlos Shakhtar Donetsk
77' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt O. Wendt Borussia Mönchengladbach 4-0
81' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Benes voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
81' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Maycon voor Alan Patrick Shakhtar Donetsk
84' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel I. Traore voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
91' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor S. Lainer Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Shakhtar Donetsk
Opstellingen Borussia M'gladbach - Shakhtar Donetsk
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Shakhtar Donetsk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shakhtar Donetsk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.