Nabeschouwing Celje - Dundalk (3-0) || Champions League 2020/2021

Woensdag 19 augustus 2020 - 19:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Celje het woensdag 19 augustus 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dundalk. De wedstrijd wordt gespeeld in Szusza Ferenc Stadion in Budapest.

Via de Celje - Dundalk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celje - Dundalk (3-0)

Het Champions League duel tussen Celje en Dundalk is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 3-0 overwinning voor Celje. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door L. Kerin, waarmee Celje met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Celje opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het D. Vizinger die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Celje. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was F. Dangubic van Celje die de 3-0 wist te maken in de 95e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira, waardoor Celje een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Celje - Dundalk 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celje - Dundalk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor S. Gannon Dundalk
20' Gele kaart Celje Gele kaart voor L. Kerin Celje
43' Doelpunt Celje Doelpunt L. Kerin Celje 1-0
48' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor C. Shields Dundalk
69' Wissel Dundalk Wissel S. Murray voor J. Flores Dundalk
76' Wissel Dundalk Wissel N. Oduwa voor B. Gartland Dundalk
82' Wissel Dundalk Wissel D. McMillan voor C. Shields Dundalk
82' Wissel Celje Wissel J. Novak voor I. Bozic Celje
85' Wissel Celje Wissel N. Pungarsek voor M. Vrbanec Celje
89' Doelpunt Celje Doelpunt D. Vizinger met assist van M. Lotric Celje 2-0
93' Wissel Celje Wissel F. Dangubic voor D. Vizinger Celje
95' Doelpunt Celje Doelpunt F. Dangubic met assist van M. Lotric Celje 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Celje - Dundalk
Opstellingen Celje - Dundalk
De opstellingen van Celje en Dundalk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celje gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dundalk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.