Nabeschouwing Celje - Molde (1-2) || Champions League 2020/2021

Woensdag 26 augustus 2020 - 18:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Celje het woensdag 26 augustus 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Molde. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Z'dežele in Celje.

Via de Celje - Molde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celje - Molde (1-2)

Het Champions League duel tussen Celje en Molde is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 1-2 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door M. Lotric, waarmee Celje met 1-0 de leiding nam. Molde kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Hussain, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette L. James zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Molde de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christopher Jäger, waardoor Molde een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Celje - Molde 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celje - Molde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Celje Gele kaart voor M. Lotric Celje
23' Gele kaart Molde Gele kaart voor M. Pedersen Molde
38' Doelpunt Celje Doelpunt M. Lotric met assist van L. Kerin Celje 1-0
56' Wissel Molde Wissel O. Omoijuanfo voor E. Knudtzon Molde
57' Doelpunt Molde Doelpunt E. Hussain met assist van E. Hestad Molde 1-1
70' Wissel Celje Wissel N. Pungarsek voor L. Stravs Celje
74' Doelpunt Molde Doelpunt L. James met assist van K. Haugen Molde 1-2
79' Wissel Molde Wissel T. Christensen voor M. Eikrem Molde
84' Wissel Molde Wissel O. Brynhildsen voor E. Hestad Molde
84' Wissel Celje Wissel J. Novak voor M. Lotric Celje
85' Wissel Celje Wissel F. Dangubic voor I. Bozic Celje
87' Gele kaart Celje Gele kaart voor D. Marandici Celje
Video hoogtepunten en samenvatting Celje - Molde
Opstellingen Celje - Molde
De opstellingen van Celje en Molde zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celje gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Molde zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.