Nabeschouwing Celtic - Hapoel Be'er Sheva (5-2) || Champions League 2016/2017

Woensdag 17 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Celtic het woensdag 17 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Hapoel Be'er Sheva (5-2)

Het Champions League duel tussen Celtic en Hapoel Be'er Sheva is onder leiding van scheidsrechter Damir Skomina geëindigd in een 5-2 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door T. Rogić, waarmee Celtic met 1-0 de leiding nam. Celtic vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Griffiths op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Celtic, waarmee L. Griffiths zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 55 minuten deed Lucio Maranhão iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hapoel Be'er Sheva werd verkleind tot 3-1. In de 57e minuut kwam Hapoel Be'er Sheva weer dichterbij, nadat M. Melikson de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 73e minuut was het M. Dembélé van Celtic wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Celtic mocht S. Brown in de 85e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Damir Skomina en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Celtic.

LIVE Celtic - Hapoel Be'er Sheva 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Celtic Doelpunt T. Rogić Celtic 1-0
10' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor D. Goresh Hapoel Be'er Sheva
30' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Sinclair Celtic
39' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Griffiths met assist van J. Forrest Celtic 2-0
46' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Griffiths Celtic 3-0
45' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor S. Tzedek Hapoel Be'er Sheva
55' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt Lucio Maranhão met assist van O. Hoban Hapoel Be'er Sheva 3-1
57' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt M. Melikson met assist van A. Nwakaeme Hapoel Be'er Sheva 3-2
60' Wissel Celtic Wissel N. Bitton voor C. McGregor Celtic
63' Wissel Celtic Wissel S. Janko voor M. Lustig Celtic
69' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel B. Sahar voor Lucio Maranhão Hapoel Be'er Sheva
70' Wissel Celtic Wissel M. Dembélé voor T. Rogić Celtic
73' Doelpunt Celtic Doelpunt M. Dembélé met assist van L. Griffiths Celtic 4-2
79' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Buzaglo voor O. Hoban Hapoel Be'er Sheva
85' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Brown Celtic 5-2
85' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel V. Broun voor M. Radi Hapoel Be'er Sheva
87' Gele kaart Celtic Gele kaart voor K. Touré Celtic
89' Gele kaart Celtic Gele kaart voor N. Bitton Celtic
91' Gele kaart Celtic Gele kaart voor J. Forrest Celtic
94' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor L. Taha Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Hapoel Be'er Sheva
Opstellingen Celtic - Hapoel Be'er Sheva

Voorbeschouwing Celtic - Hapoel Be'er Sheva

Celtic en Hapoel Be'er Sheva spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Damir Skomina en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celtic en Hapoel Be'er Sheva elkaar treffen in de Champions League.