Nabeschouwing Celtic - KR (6-0) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 18 augustus 2020 - 20:45 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Celtic het dinsdag 18 augustus 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen KR. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - KR live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - KR (6-0)

Het Champions League duel tussen Celtic en KR is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 6-0 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Elyounoussi, waarmee Celtic met 1-0 de leiding nam. Celtic vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Edouard op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Celtic, waarmee C. Jullien zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Celtic geen gas terug, waardoor in de 46e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van G. Taylor. De 5-0 voor Celtic volgde even later in de 72e minuut nadat O. Edouard namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Celtic speler M. Elyounoussi, die daarmee tekende voor de 6-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sebastian Gishamer bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Celtic, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Celtic - KR 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - KR teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Celtic Doelpunt M. Elyounoussi met assist van C. Jullien Celtic 1-0
17' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Edouard met assist van H. Abd Elhamed Celtic 2-0
31' Doelpunt Celtic Doelpunt C. Jullien met assist van R. Christie Celtic 3-0
46' Wissel KR Wissel A. Sigurjonsson voor K. Jonsson KR
46' Doelpunt Celtic Doelpunt G. Taylor met assist van H. Abd Elhamed Celtic 4-0
63' Wissel Celtic Wissel O. Ntcham voor S. Brown Celtic
72' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Edouard Celtic 5-0
72' Wissel Celtic Wissel P. Klimala voor R. Christie Celtic
72' Wissel Celtic Wissel A. Ajeti voor O. Edouard Celtic
73' Wissel KR Wissel A. Hilmarsson voor O. Hauksson KR
73' Wissel KR Wissel A. Jonasson voor K. Finnbogason KR
91' Doelpunt Celtic Doelpunt M. Elyounoussi met assist van G. Taylor Celtic 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - KR
Opstellingen Celtic - KR
De opstellingen van Celtic en KR zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celtic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KR zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.