Nabeschouwing Celtic - Lincoln Red Imps (3-0) || Champions League 2016/2017

Woensdag 20 juli 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Celtic het woensdag 20 juli 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lincoln Red Imps. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Lincoln Red Imps live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Lincoln Red Imps (3-0)

Het Champions League duel tussen Celtic en Lincoln Red Imps is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Lustig, waarmee Celtic met 1-0 de leiding nam. Celtic vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Griffiths op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Celtic, waarmee P. Roberts zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Celtic gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Celtic een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Lincoln Red Imps
3
0
LIVE Celtic - Lincoln Red Imps 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Lincoln Red Imps teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor R. Casciaro Lincoln Red Imps
23' Doelpunt Celtic Doelpunt M. Lustig Celtic 1-0
23' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor J. Chipolina Lincoln Red Imps
26' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Griffiths Celtic 2-0
29' Doelpunt Celtic Doelpunt P. Roberts Celtic 3-0
60' Wissel Celtic Wissel K. Ajer voor K. Tierney Celtic
63' Wissel Celtic Wissel E. Izaguirre voor J. Forrest Celtic
76' Wissel Celtic Wissel N. Çiftçi voor M. Dembélé Celtic
89' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Livramento voor L. Walker Lincoln Red Imps
90' Wissel Lincoln Red Imps Wissel A. Bardon voor Calderón Lincoln Red Imps
90' Wissel Lincoln Red Imps Wissel G. Cabrera voor L. Casciaro Lincoln Red Imps
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Lincoln Red Imps
Opstellingen Celtic - Lincoln Red Imps

Voorbeschouwing Celtic - Lincoln Red Imps

Celtic en Lincoln Red Imps spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Celtic en Lincoln Red Imps in de Champions League vond plaats op 12 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lincoln Red Imps. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lincoln Red Imps favoriet. 1 keer wist de ploeg van Celtic te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Celtic. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.