Nabeschouwing Chelsea - Bordeaux (4-0) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 16 september 2008 - 20:45 uur



In de Champions League 2008/2009 neemt Chelsea het dinsdag 16 september 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bordeaux.

Via de Chelsea - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Bordeaux (4-0)

Het Champions League duel tussen Chelsea en Bordeaux is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Chelsea op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Lampard. Helaas voor Chelsea werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Chelsea dat via J. Cole dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Malouda dacht na 82 minuten te scoren voor Chelsea, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Chelsea via N. Anelka, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Chelsea - Bordeaux
Goals
4
0
LIVE Chelsea - Bordeaux 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Chelsea Doelpunt F. Lampard met assist van José Bosingwa Chelsea
30' Doelpunt Chelsea Doelpunt J. Cole met assist van F. Lampard Chelsea
58' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Deco Chelsea
61' Wissel Chelsea Wissel M. Ballack voor Deco Chelsea
65' Wissel Bordeaux Wissel F. Cavenaghi voor M. Chamakh Bordeaux
66' Wissel Bordeaux Wissel G. Obertan voor Y. Gouffran Bordeaux
74' Wissel Chelsea Wissel Belletti voor J. Cole Chelsea
74' Wissel Bordeaux Wissel P. Ducasse voor Fernando Bordeaux
82' Doelpunt Chelsea Doelpunt F. Malouda met assist van F. Lampard Chelsea
84' Wissel Chelsea Wissel S. Kalou voor F. Malouda Chelsea
90' Doelpunt Chelsea Doelpunt N. Anelka met assist van Ricardo Carvalho Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Bordeaux
Opstellingen Chelsea - Bordeaux

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chelsea - Bordeaux

Chelsea en Bordeaux spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Chelsea en Bordeaux elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Chelsea 0
Winst Bordeaux 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Chelsea - Bordeaux Opstelling Chelsea Opstelling Bordeaux Live Chelsea - Bordeaux Live Chelsea - Bordeaux kijken Chelsea - Bordeaux kijken Live Chelsea - Bordeaux stream Chelsea - Bordeaux Fox Sports Nabeschouwing Chelsea - Bordeaux Uitslag Chelsea - Bordeaux Statistieken Chelsea - Bordeaux Champions League 2008/2009 Chelsea - Bordeaux wedden Chelsea - Bordeaux gokken Chelsea - Bordeaux Unibet