Nabeschouwing Chelsea - Real Madrid (2-0) || Champions League 2020/2021

Woensdag 5 mei 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Chelsea het woensdag 5 mei 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Real Madrid (2-0)

Het Champions League duel tussen Chelsea en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 2-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door T. Werner, waarmee Chelsea met 1-0 de leiding nam. Chelsea vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Mount op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Chelsea.

LIVE Chelsea - Real Madrid 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Jorginho Chelsea
28' Doelpunt Chelsea Doelpunt T. Werner met assist van K. Havertz Chelsea 1-0
36' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor S. Ramos Real Madrid
39' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor A. Christensen Chelsea
62' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Nacho Real Madrid
63' Wissel Real Madrid Wissel F. Valverde voor F. Mendy Real Madrid
63' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor Junior Vinicius Real Madrid
67' Wissel Chelsea Wissel C. Pulisic voor T. Werner Chelsea
72' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor T. Kroos Real Madrid
76' Wissel Real Madrid Wissel Rodrygo voor Casemiro Real Madrid
85' Doelpunt Chelsea Doelpunt M. Mount met assist van C. Pulisic Chelsea 2-0
87' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor M. Mount Chelsea
88' Wissel Chelsea Wissel R. James voor C. Azpilicueta Chelsea
88' Wissel Chelsea Wissel H. Ziyech voor M. Mount Chelsea
89' Wissel Real Madrid Wissel Mariano voor E. Hazard Real Madrid
90' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor F. Valverde Real Madrid
94' Wissel Chelsea Wissel O. Giroud voor K. Havertz Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Real Madrid
Opstellingen Chelsea - Real Madrid
De opstellingen van Chelsea en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chelsea - Real Madrid

Chelsea en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 27 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.