Nabeschouwing Club Brugge - Lazio (1-1) || Champions League 2020/2021

Woensdag 28 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Club Brugge het woensdag 28 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Lazio (1-1)

De Champions League 2020/2021 wedstrijd tussen Club Brugge en Lazio geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Correa, waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van H. Vanaken in de 42e minuut zorgde er even later voor dat Club Brugge weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Club Brugge - Lazio 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa met assist van A. Marusic Lazio 0-1
32' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor K. Diatta Club Brugge
35' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Fares Lazio
40' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric Lazio
42' Penalty Club Brugge Penalty H. Vanaken Club Brugge 1-1
45' Gele kaart Lazio Gele kaart voor W. Hoedt Lazio
46' Wissel Lazio Wissel A. Pereira voor Patric Lazio
56' Wissel Lazio Wissel V. Muriqi voor M. Fares Lazio
59' Gele kaart Lazio Gele kaart voor J. Akpa Akpro Lazio
68' Wissel Lazio Wissel S. Czyz voor F. Caicedo Lazio
69' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Dennis Club Brugge
76' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Czyz Lazio
84' Wissel Club Brugge Wissel N. Lang voor C. de Ketelaere Club Brugge
88' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor M. Rits Club Brugge
88' Wissel Club Brugge Wissel M. Krmencik voor E. Dennis Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Lazio
Opstellingen Club Brugge - Lazio
De opstellingen van Club Brugge en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Club Brugge - Lazio

Club Brugge en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Club Brugge en Lazio elkaar treffen in de Champions League.

Winst Club Brugge 0
Winst Lazio 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 2e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 1e plaats.