Nabeschouwing Crvena Zvezda - Ludogorets (2-4) (na verlenging) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 2 augustus 2016 - 20:30 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Crvena Zvezda het dinsdag 2 augustus 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Ludogorets (2-4) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Crvena Zvezda en Ludogorets is onder leiding van scheidsrechter Luca Banti geëindigd in een 2-4 overwinning voor Ludogorets. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Ludogorets dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door M. Donald, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Ludogorets kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jonathan Cafu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette Wanderson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ludogorets de leiding in de wedstrijd nam.

In de 44e minuut moest Ludogorets verder met een man minder, nadat I. Plastun een tweede gele kaart kreeg. In de 48e minuut moest Crvena Zvezda verder met een man minder, nadat G. Kanga een tweede gele kaart kreeg. In de 62e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Crvena Zvezda speler L. Ibáñez. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Het lukte Ludogorets in de 92e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was Wanderson die de 2-3 wist te maken. Even later in de 97e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 2-4 gezet door Wanderson van Ludogorets.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Luca Banti af en was het Ludogorets die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-4 overwinning.

LIVE Crvena Zvezda - Ludogorets 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor A. Andrianantenaina Ludogorets
17' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Donald Crvena Zvezda 1-0
24' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Jonathan Cafu met assist van Y. Minev Ludogorets 1-1
40' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Wanderson met assist van Marcelinho Ludogorets 1-2
42' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor I. Plastun Ludogorets
44' Tweede gele kaart Ludogorets Tweede gele kaart voor I. Plastun Ludogorets
48' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Donald Crvena Zvezda
48' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor G. Kanga Crvena Zvezda
48' Tweede gele kaart Crvena Zvezda Tweede gele kaart voor G. Kanga Crvena Zvezda
46' Wissel Ludogorets Wissel J. Palomino voor C. Keșerü Ludogorets
53' Wissel Crvena Zvezda Wissel Hugo Vieira voor S. Srnić Crvena Zvezda
57' Wissel Crvena Zvezda Wissel J. Ruiz voor P. Mouche Crvena Zvezda
60' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor J. Palomino Ludogorets
62' Penalty Crvena Zvezda Penalty L. Ibáñez Crvena Zvezda 2-2
68' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor D. Le Tallec Crvena Zvezda
70' Wissel Ludogorets Wissel V. Misidjan voor Jonathan Cafu Ludogorets
92' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Wanderson met assist van Marcelinho Ludogorets 2-3
93' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Wanderson Ludogorets
96' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor L. Ibáñez Crvena Zvezda
97' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Wanderson Ludogorets 2-4
101' Wissel Ludogorets Wissel Lucas Sasha voor Marcelinho Ludogorets
106' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor V. Misidjan Ludogorets
105' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Ristić voor D. Le Tallec Crvena Zvezda
118' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor J. Ruiz Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Ludogorets
Opstellingen Crvena Zvezda - Ludogorets

Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Ludogorets

Crvena Zvezda en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crvena Zvezda en Ludogorets in de Champions League vond plaats op 26 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.