Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Alashkert (2-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 12 juli 2016 - 19:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Dinamo Tbilisi het dinsdag 12 juli 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Alashkert. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi.

Via de Dinamo Tbilisi - Alashkert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Alashkert (2-0)

Het Champions League duel tussen Dinamo Tbilisi en Alashkert is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dinamo Tbilisi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door O. Kiteishvili, waarmee Dinamo Tbilisi met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 69e minuut voor dat Dinamo Tbilisi via G. Kvilitaia op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Dinamo Tbilisi.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Tbilisi - Alashkert
2
0
LIVE Dinamo Tbilisi - Alashkert 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Tbilisi - Alashkert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor V. Minasyan Alashkert
38' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor Gevorg Poghosyan Alashkert
46' Wissel Alashkert Wissel A. Bareghamyan voor A. Tasić Alashkert
50' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel O. Kiteishvili voor U. Lobzhanidze Dinamo Tbilisi
52' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor O. Kiteishvili Dinamo Tbilisi
55' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt O. Kiteishvili Dinamo Tbilisi 1-0
64' Wissel Alashkert Wissel Artur Yedigaryan voor A. Savin Alashkert
69' Penalty Dinamo Tbilisi Penalty G. Kvilitaia Dinamo Tbilisi 2-0
70' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor A. Bareghamyan Alashkert
76' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel G. Papunashvili voor G. Kvilitaia Dinamo Tbilisi
83' Wissel Alashkert Wissel S. Melkonyan voor Norayr Gyozalyan Alashkert
84' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel M. Coureur voor V. Dvalishvili Dinamo Tbilisi