Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Dinamo Zagreb (0-1) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 2 augustus 2016 - 19:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Dinamo Tbilisi het dinsdag 2 augustus 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi.

Via de Dinamo Tbilisi - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Dinamo Zagreb (0-1)

Het Champions League duel tussen Dinamo Tbilisi en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Miroslav Zelinka geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Rog, waarmee Dinamo Zagreb met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Dinamo Zagreb.

LIVE Dinamo Tbilisi - Dinamo Zagreb 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Tbilisi - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor L. Parunashvili Dinamo Tbilisi
8' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Rog Dinamo Zagreb 0-1
25' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor B. Sosa Dinamo Zagreb
34' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Jonas Dinamo Zagreb
39' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor Rene Dinamo Tbilisi
46' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor M. Špičić Dinamo Tbilisi
46' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor E. Soudani Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel N. Gelashvili voor M. Coureur Dinamo Tbilisi
46' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel O. Kiteishvili voor M. Špičić Dinamo Tbilisi
53' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Mățel voor B. Sosa Dinamo Zagreb
64' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor V. Tchanturishvili Dinamo Tbilisi
66' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor F. Benković Dinamo Zagreb
72' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel Mikel Álvaro voor G. Papunashvili Dinamo Tbilisi
72' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Pavičić voor J. Fernándes Dinamo Zagreb
77' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Ćorić voor Jonas Dinamo Zagreb
78' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor V. Dvalishvili Dinamo Tbilisi
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Tbilisi - Dinamo Zagreb
Opstellingen Dinamo Tbilisi - Dinamo Zagreb

Voorbeschouwing Dinamo Tbilisi - Dinamo Zagreb

Dinamo Tbilisi en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miroslav Zelinka en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Tbilisi en Dinamo Zagreb in de Champions League vond plaats op 26 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Zagreb favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dinamo Tbilisi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dinamo Tbilisi. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.