Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Vardar (3-2) || Champions League 2016/2017

Woensdag 20 juli 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 20 juli 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Vardar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Vardar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Vardar (3-2)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Vardar is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door D. Velkoski, waarmee Vardar met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Pjaca in de 55e minuut zorgde er even later voor dat Dinamo Zagreb weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 63e minuut zette D. Velkoski zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Vardar de leiding in de wedstrijd nam.

M. Pjaca zette Dinamo Zagreb even later op 2-2 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Dinamo Zagreb dat in de 79e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Paulo Machado de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Dinamo Zagreb.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Vardar
3
2
LIVE Dinamo Zagreb - Vardar 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Vardar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Vardar Gele kaart voor B. Grncharov Vardar
22' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor P. Stojanović Dinamo Zagreb
33' Gele kaart Vardar Gele kaart voor H. Hambardzumyan Vardar
38' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor E. Soudani Dinamo Zagreb
39' Doelpunt Vardar Doelpunt D. Velkoski Vardar 0-1
52' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor D. Antolić Dinamo Zagreb
55' Penalty Dinamo Zagreb Penalty M. Pjaca Dinamo Zagreb 1-1
63' Doelpunt Vardar Doelpunt D. Velkoski Vardar 1-2
68' Wissel Vardar Wissel B. Nikolov voor J. Asani Vardar
69' Gele kaart Vardar Gele kaart voor S. Spirovski Vardar
69' Wissel Dinamo Zagreb Wissel F. Benković voor A. Hodžić Dinamo Zagreb
70' Penalty Dinamo Zagreb Penalty M. Pjaca Dinamo Zagreb 2-2
72' Wissel Vardar Wissel P. Petkovski voor D. Velkoski Vardar
77' Wissel Vardar Wissel J. Obregón voor Jonathan Balotelli Vardar
79' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Paulo Machado Dinamo Zagreb 3-2
82' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Fernándes voor M. Rog Dinamo Zagreb
86' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Pivarić voor M. Pjaca Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Vardar
Opstellingen Dinamo Zagreb - Vardar

Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Vardar

Dinamo Zagreb en Vardar spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en Vardar in de Champions League vond plaats op 12 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dinamo Zagreb favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Vardar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.