Nabeschouwing Dundalk - Legia Warszawa (0-2) || Champions League 2016/2017

Woensdag 17 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Dundalk het woensdag 17 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa. De wedstrijd wordt gespeeld in Aviva Stadium in Dublin.

Via de Dundalk - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundalk - Legia Warszawa (0-2)

Het Champions League duel tussen Dundalk en Legia Warszawa is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 0-2 overwinning voor Legia Warszawa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 56 minuten. N. Nikolics maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Legia Warszawa vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Legia Warszawa opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het A. Prijović die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Legia Warszawa.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Legia Warszawa.

LIVE Dundalk - Legia Warszawa 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundalk - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor S. ODonnell Dundalk
44' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor V. Odjidja-Ofoe Legia Warszawa
55' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor A. Boyle Dundalk
56' Penalty Legia Warszawa Penalty N. Nikolics Legia Warszawa 0-1
64' Wissel Dundalk Wissel R. Finn voor J. Mountney Dundalk
69' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor A. Hloušek Legia Warszawa
76' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Kopczynski voor V. Odjidja-Ofoe Legia Warszawa
77' Wissel Dundalk Wissel R. Benson voor C. Shields Dundalk
80' Wissel Dundalk Wissel C. Kilduff voor D. McMillan Dundalk
83' Wissel Legia Warszawa Wissel A. Prijović voor N. Nikolics Legia Warszawa
88' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Aleksandrov voor S. Langil Legia Warszawa
94' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt A. Prijović met assist van T. Jodłowiec Legia Warszawa 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Dundalk - Legia Warszawa
Opstellingen Dundalk - Legia Warszawa

Voorbeschouwing Dundalk - Legia Warszawa

Dundalk en Legia Warszawa spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dundalk en Legia Warszawa elkaar treffen in de Champions League.