Nabeschouwing Dynamo Kiev - Benfica (0-2) || Champions League 2016/2017

Woensdag 19 oktober 2016 - 20:45 uur



In de Champions League 2016/2017 neemt Dynamo Kiev het woensdag 19 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiysky National Sports Complex in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Benfica (0-2)

Het Champions League duel tussen Dynamo Kiev en Benfica is onder leiding van scheidsrechter David Fernandez Borbalan geëindigd in een 0-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. E. Salvio maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Benfica vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Benfica vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Cervi op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Benfica.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Benfica
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
5
5
Passes
479
433
Overtredingen
14
15
Buitenspel
2
1
Corners
9
1
LIVE Dynamo Kiev - Benfica 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Penalty Benfica Penalty E. Salvio Benfica 0-1
34' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor N. Korzun Dynamo Kyiv
44' Gele kaart Benfica Gele kaart voor K. Mitroglou Benfica
55' Doelpunt Benfica Doelpunt F. Cervi met assist van K. Mitroglou Benfica 0-2
56' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Buyalskyy voor V. Fedorchuk Dynamo Kyiv
71' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Tsygankov voor D. González Dynamo Kyiv
71' Wissel Benfica Wissel R. Jiménez voor K. Mitroglou Benfica
80' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Gladkiy voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
83' Wissel Benfica Wissel G. Celis voor F. Cervi Benfica
90' Wissel Benfica Wissel Eliseu voor Goncalo Guedes Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Benfica
Opstellingen Dynamo Kiev - Benfica

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Benfica

Dynamo Kiev en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Fernandez Borbalan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dynamo Kiev en Benfica elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Dynamo Kiev 0
Winst Benfica 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Dynamo Kiev - Benfica Opstelling Dynamo Kiev Opstelling Benfica Live Dynamo Kiev - Benfica Live Dynamo Kiev - Benfica kijken Dynamo Kiev - Benfica kijken Live Dynamo Kiev - Benfica stream Dynamo Kiev - Benfica Fox Sports Nabeschouwing Dynamo Kiev - Benfica Uitslag Dynamo Kiev - Benfica Statistieken Dynamo Kiev - Benfica Champions League 2016/2017 Dynamo Kiev - Benfica wedden Dynamo Kiev - Benfica gokken Dynamo Kiev - Benfica Unibet