Nabeschouwing Dynamo Kiev - Besiktas (6-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 6 december 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Dynamo Kiev het dinsdag 6 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiysky National Sports Complex in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Besiktas (6-0)

Het Champions League duel tussen Dynamo Kiev en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Craig Alexander Thomson geëindigd in een 6-0 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Besedin, waarmee Dynamo Kyiv met 1-0 de leiding nam. In de 29e minuut moest A. Beck van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Craig Alexander Thomson een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Beşiktaş verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Dynamo Kyiv vervolgens op 2-0. Het was A. Yarmolenko die vanaf 11 meter wist te scoren in de 30e minuut.

In de 32e minuut volgde een derde treffer van Dynamo Kyiv, waarmee V. Buyalskyy zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Dynamo Kyiv geen gas terug, waardoor in de 48e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. González. Na 56 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat V. Aboubakar zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Het vijfde doelpunt van Dynamo Kyiv werd gemaakt in de 60e minuut door S. Sydorchuk, waarmee het niveauverschil tussen beide ploegen verder in score werd uitgedrukt. Even later in de 77e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 6-0 gezet door Júnior Moraes van Dynamo Kyiv.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Alexander Thomson en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Dynamo Kiev, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Dynamo Kiev - Besiktas 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt A. Besedin met assist van A. Yarmolenko Dynamo Kyiv 1-0
20' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor O. Özyakup Beşiktaş
29' Rode kaart Beşiktaş Rode kaart voor A. Beck Beşiktaş
30' Penalty Dynamo Kyiv Penalty A. Yarmolenko Dynamo Kyiv 2-0
30' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor V. Aboubakar Beşiktaş
32' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt V. Buyalskyy Dynamo Kyiv 3-0
43' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor M. Burda Dynamo Kyiv
48' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt D. González met assist van A. Yarmolenko Dynamo Kyiv 4-0
46' Wissel Beşiktaş Wissel C. Tosun voor T. Arslan Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel G. Gönül voor O. Şahan Beşiktaş
49' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Adriano Correia Beşiktaş
56' Tweede gele kaart Beşiktaş Tweede gele kaart voor V. Aboubakar Beşiktaş
60' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt S. Sydorchuk Dynamo Kyiv 5-0
66' Wissel Dynamo Kyiv Wissel N. Korzun voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
69' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Tsygankov voor D. González Dynamo Kyiv
70' Wissel Beşiktaş Wissel K. Frei voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
77' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Júnior Moraes Dynamo Kyiv 6-0
77' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Júnior Moraes voor A. Besedin Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Besiktas
Opstellingen Dynamo Kiev - Besiktas

Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Besiktas

Dynamo Kiev en Besiktas spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Alexander Thomson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev en Besiktas in de Champions League vond plaats op 28 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.