Nabeschouwing FCSB - Manchester City (0-5) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 16 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt FCSB het dinsdag 16 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de FCSB - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Manchester City (0-5)

Het Champions League duel tussen FCSB en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 0-5 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door David Silva, waarmee Manchester City met 0-1 de leiding nam. Manchester City vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Agüero op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Manchester City, waarmee Nolito zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Manchester City geen gas terug, waardoor in de 78e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van S. Agüero. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Manchester City. Deze werd gescoord door S. Agüero in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Orsato bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Manchester City.

LIVE FCSB - Manchester City 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor P. Zabaleta Manchester City
13' Doelpunt Manchester City Doelpunt David Silva met assist van R. Sterling Manchester City 0-1
41' Doelpunt Manchester City Doelpunt S. Agüero met assist van R. Sterling Manchester City 0-2
46' Wissel FCSB Wissel A. Tudorie voor B. Golubović FCSB
46' Wissel FCSB Wissel A. Bourceanu voor V. Achim FCSB
49' Doelpunt Manchester City Doelpunt Nolito met assist van K. De Bruyne Manchester City 0-3
53' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor A. Kolarov Manchester City
57' Gele kaart FCSB Gele kaart voor A. Tudorie FCSB
58' Gele kaart FCSB Gele kaart voor A. Toșca FCSB
67' Wissel FCSB Wissel O. Popescu voor S. Muniru FCSB
70' Wissel Manchester City Wissel B. Sagna voor P. Zabaleta Manchester City
75' Wissel Manchester City Wissel G. Clichy voor A. Kolarov Manchester City
78' Doelpunt Manchester City Doelpunt S. Agüero met assist van Nolito Manchester City 0-4
79' Wissel Manchester City Wissel Fernando voor K. De Bruyne Manchester City
86' Gele kaart FCSB Gele kaart voor G. Tamaş FCSB
89' Doelpunt Manchester City Doelpunt S. Agüero met assist van Fernandinho Manchester City 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Manchester City
Opstellingen FCSB - Manchester City

Voorbeschouwing FCSB - Manchester City

FCSB en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FCSB en Manchester City elkaar treffen in de Champions League.