Nabeschouwing Ferencváros - Barcelona (0-3) || Champions League 2020/2021

Woensdag 2 december 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Ferencváros het woensdag 2 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Barcelona (0-3)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Kulbakov geëindigd in een 0-3 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Griezmann, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Braithwaite op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam FC Barcelona vervolgens op 0-3. Het was O. Dembele die vanaf 11 meter wist te scoren in de 28e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Kulbakov, waardoor Barcelona een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ferencváros - Barcelona 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Griezmann met assist van J. Alba FC Barcelona 0-1
20' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt M. Braithwaite met assist van O. Dembele FC Barcelona 0-2
28' Penalty FC Barcelona Penalty O. Dembele FC Barcelona 0-3
28' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor D. Siger Ferencváros
30' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Busquets FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel F. de Jong voor S. Busquets FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel J. Firpo voor J. Alba FC Barcelona
53' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Griezmann FC Barcelona
64' Wissel Ferencváros Wissel G. Lovrencsics voor M. Heister Ferencváros
64' Wissel Ferencváros Wissel A. Laidouni voor D. Siger Ferencváros
65' Wissel FC Barcelona Wissel C. Alena voor C. Lenglet FC Barcelona
65' Wissel FC Barcelona Wissel R. Puig voor A. Griezmann FC Barcelona
70' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Trincao FC Barcelona
71' Wissel Ferencváros Wissel R. Baturina voor M. Uzuni Ferencváros
72' Wissel Ferencváros Wissel R. Mak voor T. Nguen Ferencváros
80' Wissel FC Barcelona Wissel K. De La Fuente voor M. Braithwaite FC Barcelona
81' Wissel Ferencváros Wissel I. Kharatin voor Somalia Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Barcelona
Opstellingen Ferencváros - Barcelona
De opstellingen van Ferencváros en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Sergiy Rebrov
Voorbeschouwing Ferencváros - Barcelona

Ferencváros en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Kulbakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ferencváros en Barcelona in de Champions League vond plaats op 20 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ferencváros te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ferencváros. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ferencváros 0
Winst Barcelona 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ferencváros op een 4e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.