Nabeschouwing Ferencváros - Dinamo Zagreb (2-1) || Champions League 2020/2021

Woensdag 16 september 2020 - 19:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Ferencváros het woensdag 16 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Dinamo Zagreb (2-1)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ferencváros kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van G. Lovrencsics. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Uzuni zorgde ervoor dat Dinamo Zagreb op 1-1 kwam te staan in de 23e minuut. In de 65e minuut zette M. Uzuni zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ferencváros de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tobias Stieler, waardoor Ferencváros een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ferencváros - Dinamo Zagreb 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Ferencváros Doelpunt G. Lovrencsics met assist van T. Nguen Ferencváros 1-0
23' Eigen doelpunt Dinamo Zagreb Eigen doelpunt M. Uzuni Dinamo Zagreb 1-1
25' Wissel Ferencváros Wissel E. Botka voor G. Lovrencsics Ferencváros
60' Wissel Dinamo Zagreb Wissel K. Jakic voor L. Majer Dinamo Zagreb
61' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Gojak Dinamo Zagreb
65' Doelpunt Ferencváros Doelpunt M. Uzuni Ferencváros 2-1
67' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor F. Boli Ferencváros
68' Wissel Ferencváros Wissel Isael voor F. Boli Ferencváros
71' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Gavranovic voor A. Gojak Dinamo Zagreb
72' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Ivanusec voor M. Orsic Dinamo Zagreb
73' Wissel Ferencváros Wissel A. Frimpong voor A. Kovacevic Ferencváros
78' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor T. Nguen Ferencváros
79' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Frimpong Ferencváros
81' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor K. Jakic Dinamo Zagreb
82' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor B. Petkovic Dinamo Zagreb
87' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor E. Civic Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Dinamo Zagreb
Opstellingen Ferencváros - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Ferencváros en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.