Nabeschouwing Ferencváros - Djurgården (2-0) || Champions League 2020/2021

Woensdag 19 augustus 2020 - 19:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Ferencváros het woensdag 19 augustus 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Djurgården. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Djurgården live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Djurgården (2-0)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en Djurgården is onder leiding van scheidsrechter Fedayi San geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door T. Nguen, waarmee Ferencváros met 1-0 de leiding nam. Ferencváros vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Nguen op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Ferencváros.

LIVE Ferencváros - Djurgården 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Djurgården teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Djurgården Wissel K. Holmberg voor E. Banda Djurgården
33' Doelpunt Ferencváros Doelpunt T. Nguen Ferencváros 1-0
46' Wissel Djurgården Wissel E. Chilufya voor E. Kujovic Djurgården
46' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor M. Blazic Ferencváros
62' Doelpunt Ferencváros Doelpunt T. Nguen met assist van F. Boli Ferencváros 2-0
63' Wissel Ferencváros Wissel M. Skvarka voor T. Nguen Ferencváros
65' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor K. Holmberg Djurgården
66' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Kovacevic Ferencváros
72' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor E. Berg Djurgården
75' Wissel Ferencváros Wissel A. Laidouni voor Isael Ferencváros
75' Wissel Djurgården Wissel H. Radetinac voor C. Edwards Djurgården
84' Wissel Ferencváros Wissel R. Varga voor M. Uzuni Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Djurgården
Opstellingen Ferencváros - Djurgården
De opstellingen van Ferencváros en Djurgården zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Djurgården zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.