Nabeschouwing Ferencváros - Dynamo Kiev (2-2) || Champions League 2020/2021

Woensdag 28 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Ferencváros het woensdag 28 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Dynamo Kiev (2-2)

De Champions League 2020/2021 wedstrijd tussen Ferencváros en Dynamo Kiev geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. V. Tsygankov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Dynamo Kyiv vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Dynamo Kyiv vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. De Pena op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist Ferencváros de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Nguen.

In de 86e minuut moest Dynamo Kyiv verder met een man minder, nadat S. Sydorchuk een tweede gele kaart kreeg. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat F. Boli van Ferencváros de 2-2 maakte in de 90e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Ferencváros - Dynamo Kiev 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Somalia Ferencváros
21' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor M. Heister Ferencváros
26' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor I. Kharatin Ferencváros
28' Penalty Dynamo Kyiv Penalty V. Tsygankov Dynamo Kyiv 0-1
41' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt C. De Pena met assist van V. Buyalskyy Dynamo Kyiv 0-2
52' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
59' Doelpunt Ferencváros Doelpunt T. Nguen met assist van O. Zubkov Ferencváros 1-2
65' Wissel Ferencváros Wissel A. Laidouni voor I. Kharatin Ferencváros
71' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Laidouni Ferencváros
72' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor T. Nguen Ferencváros
73' Wissel Ferencváros Wissel F. Boli voor Isael Ferencváros
73' Wissel Ferencváros Wissel R. Mak voor D. Siger Ferencváros
76' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
82' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
86' Tweede gele kaart Dynamo Kyiv Tweede gele kaart voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
86' Wissel Ferencváros Wissel E. Botka voor G. Lovrencsics Ferencváros
86' Wissel Ferencváros Wissel L. Dvali voor A. Kovacevic Ferencváros
89' Wissel Dynamo Kyiv Wissel T. Baluta voor M. Shaparenko Dynamo Kyiv
89' Wissel Dynamo Kyiv Wissel B. Verbic voor V. Supriaga Dynamo Kyiv
90' Doelpunt Ferencváros Doelpunt F. Boli met assist van A. Laidouni Ferencváros 2-2
93' Wissel Dynamo Kyiv Wissel G. Rodrigues voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Dynamo Kiev
Opstellingen Ferencváros - Dynamo Kiev
De opstellingen van Ferencváros en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.