Nabeschouwing Ferencváros - Juventus (1-4) || Champions League 2020/2021

Woensdag 4 november 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Ferencváros het woensdag 4 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Juventus (1-4)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Orel Grinfeeld geëindigd in een 1-4 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Morata, waarmee Juventus met 0-1 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Morata op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Juventus, waarmee P. Dybala zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 81 minuten was het L. Dvali die de bal in eigen doel werkte, waardoor Juventus op 0-4 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 90e minuut wist F. Boli namens Ferencváros de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Orel Grinfeeld bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Juventus.

LIVE Ferencváros - Juventus 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Morata met assist van J. Cuadrado Juventus 0-1
19' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor E. Botka Ferencváros
46' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor Arthur Juventus
53' Wissel Juventus Wissel W. McKennie voor A. Ramsey Juventus
60' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Morata met assist van C. Ronaldo Juventus 0-2
67' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor A. Morata Juventus
69' Wissel Ferencváros Wissel M. Heister voor E. Botka Ferencváros
73' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala Juventus 0-3
73' Wissel Ferencváros Wissel F. Boli voor Isael Ferencváros
73' Wissel Ferencváros Wissel R. Mak voor T. Nguen Ferencváros
76' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor F. Chiesa Juventus
76' Wissel Juventus Wissel G. Frabotta voor J. Cuadrado Juventus
80' Wissel Ferencváros Wissel M. Uzuni voor O. Zubkov Ferencváros
81' Eigen doelpunt Juventus Eigen doelpunt L. Dvali P. Dybala Juventus 0-4
90' Doelpunt Ferencváros Doelpunt F. Boli Ferencváros 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Juventus
Opstellingen Ferencváros - Juventus
De opstellingen van Ferencváros en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.