Nabeschouwing Ferencváros - Molde (0-0) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 29 september 2020 - 21:00 uur



In de Champions League 2020/2021 neemt Ferencváros het dinsdag 29 september 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Molde. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Molde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Molde (0-0)

De Champions League 2020/2021 wedstrijd tussen Ferencváros en Molde geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ferencváros en Molde gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Björn Kuipers niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ferencváros - Molde
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
7
12
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
112
102
Gevaarlijke aanvallen
63
70
Passes
514
495
Buitenspel
2
0
Corners
1
6
Wissels
3
2
LIVE Ferencváros - Molde 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Molde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Molde Gele kaart voor F. Aursnes Molde
42' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor E. Botka Ferencváros
49' Gele kaart Molde Gele kaart voor L. James Molde
55' Gele kaart Molde Gele kaart voor E. Hestad Molde
64' Wissel Molde Wissel O. Brynhildsen voor E. Knudtzon Molde
79' Wissel Ferencváros Wissel A. Laidouni voor D. Siger Ferencváros
79' Wissel Ferencváros Wissel Isael voor T. Nguen Ferencváros
83' Wissel Molde Wissel O. Omoijuanfo voor E. Hussain Molde
87' Wissel Ferencváros Wissel A. Frimpong voor Somalia Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Molde
Opstellingen Ferencváros - Molde
De opstellingen van Ferencváros en Molde zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Molde zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Sergiy Rebrov
Voorbeschouwing Ferencváros - Molde

Ferencváros en Molde spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Björn Kuipers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ferencváros en Molde in de Champions League vond plaats op 23 september 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Ferencváros 0
Winst Molde 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ferencváros - Molde Opstelling Ferencváros Opstelling Molde Live Ferencváros - Molde Live Ferencváros - Molde kijken Ferencváros - Molde kijken Live Ferencváros - Molde stream Ferencváros - Molde Fox Sports Nabeschouwing Ferencváros - Molde Uitslag Ferencváros - Molde Statistieken Ferencváros - Molde Champions League 2020/2021 Ferencváros - Molde wedden Ferencváros - Molde gokken Ferencváros - Molde Unibet