Nabeschouwing Ferencváros - Partizani Tirana (1-1) (1-3 na strafschoppen) || Champions League 2016/2017

Woensdag 20 juli 2016 - 19:30 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Ferencváros het woensdag 20 juli 2016 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Partizani Tirana. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Partizani Tirana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Partizani Tirana (1-1) (1-3 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en Partizani Tirana is geëindigd in een overwinning voor Partizani Tirana. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Partizani Tirana het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 1-3 gewonnen werd.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. Z. Gera maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ferencváros vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van O. Hüsing zorgde ervoor dat Partizani Tirana op 1-1 kwam te staan in de 41e minuut.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 1-3 score in het voordeel van Partizani Tirana, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Ferencváros - Partizani Tirana
1
1
LIVE Ferencváros - Partizani Tirana 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Partizani Tirana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Partizani Tirana Gele kaart voor G. Krasniqi Partizani Tirana
14' Penalty Ferencváros Penalty Z. Gera Ferencváros 1-0
23' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor D. Böde Ferencváros
26' Wissel Partizani Tirana Wissel C. Ekuban voor I. Batha Partizani Tirana
35' Gele kaart Partizani Tirana Gele kaart voor A. Torassa Partizani Tirana
41' Eigen doelpunt Partizani Tirana Eigen doelpunt O. Hüsing Partizani Tirana 1-1
46' Wissel Ferencváros Wissel S. Šesták voor R. Varga Ferencváros
46' Wissel Ferencváros Wissel D. Nagy voor Á. Pintér Ferencváros
51' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor C. Ramírez Ferencváros
53' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Z. Gera Ferencváros
66' Wissel Ferencváros Wissel M. Djuricin voor F. Trinks Ferencváros
71' Wissel Partizani Tirana Wissel S. Atanda voor A. Torassa Partizani Tirana
74' Gele kaart Partizani Tirana Gele kaart voor S. Atanda Partizani Tirana
82' Wissel Partizani Tirana Wissel J. Bardhi voor R. Fili Partizani Tirana
102' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor E. Dilaver Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Partizani Tirana
Opstellingen Ferencváros - Partizani Tirana

Voorbeschouwing Ferencváros - Partizani Tirana

Ferencváros en Partizani Tirana spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Ferencváros en Partizani Tirana in de Champions League vond plaats op 13 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.