Nabeschouwing FH - Dundalk (2-2) || Champions League 2016/2017

Woensdag 20 juli 2016 - 21:15 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt FH het woensdag 20 juli 2016 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Dundalk. De wedstrijd wordt gespeeld in Kaplakrikavöllur in Hafnarfjörður.

Via de FH - Dundalk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FH - Dundalk (2-2)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen FH en Dundalk geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Hewson, waarmee FH met 1-0 de leiding nam. Dundalk kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. McMillan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette D. McMillan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dundalk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Kristján Flóki Finnbogason de 2-2 maakte voor FH. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken FH - Dundalk
2
2
LIVE FH - Dundalk 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FH - Dundalk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt FH Doelpunt S. Hewson FH 1-0
42' Gele kaart FH Gele kaart voor S. Hewson FH
46' Wissel Dundalk Wissel R. Benson voor J. Mountney Dundalk
48' Gele kaart FH Gele kaart voor E. Pálsson FH
52' Doelpunt Dundalk Doelpunt D. McMillan Dundalk 1-1
62' Doelpunt Dundalk Doelpunt D. McMillan Dundalk 1-2
64' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor S. ODonnell Dundalk
65' Wissel FH Wissel P. Viðarsson voor E. Pálsson FH
66' Wissel FH Wissel Kristján Flóki Finnbogason voor B. Viðarsson FH
77' Doelpunt FH Doelpunt Kristján Flóki Finnbogason FH 2-2
77' Wissel FH Wissel A. Björnsson voor S. Hewson FH
79' Wissel Dundalk Wissel C. Shields voor Patrick McEleney Dundalk
82' Wissel Dundalk Wissel C. Kilduff voor D. McMillan Dundalk
91' Gele kaart FH Gele kaart voor P. Viðarsson FH
Video hoogtepunten en samenvatting FH - Dundalk
Opstellingen FH - Dundalk

Voorbeschouwing FH - Dundalk

FH en Dundalk spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen FH en Dundalk in de Champions League vond plaats op 13 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.