Nabeschouwing Flora - Lincoln Red Imps (2-1) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 28 juni 2016 - 18:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Flora het dinsdag 28 juni 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln Red Imps. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Flora - Lincoln Red Imps live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Flora - Lincoln Red Imps (2-1)

Het Champions League duel tussen Flora en Lincoln Red Imps is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Flora. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door R. Alliku, waarmee Flora met 1-0 de leiding nam. Flora vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Sappinen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Lincoln Red Imps de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Chipolina. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lincoln Red Imps kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Flora een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Flora - Lincoln Red Imps
2
1
LIVE Flora - Lincoln Red Imps 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Flora - Lincoln Red Imps teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Flora Doelpunt R. Alliku Flora 1-0
43' Gele kaart Flora Gele kaart voor M. Jürgenson Flora
50' Doelpunt Flora Doelpunt R. Sappinen Flora 2-0
57' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt J. Chipolina Lincoln Red Imps 2-1
63' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Calderón voor A. Bardon Lincoln Red Imps
63' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Juanfri voor L. Casciaro Lincoln Red Imps
65' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor Bernardo Lopes Lincoln Red Imps
68' Wissel Flora Wissel B. Lepistu voor M. Ainsalu Flora
71' Wissel Flora Wissel A. Prosa voor Z. Beglarishvili Flora
74' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor K. Casciaro Lincoln Red Imps
79' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor Yeray Lincoln Red Imps
86' Wissel Flora Wissel J. Saliste voor M. Gussev Flora