Nabeschouwing Floriana - CFR Cluj (0-2) || Champions League 2020/2021

Woensdag 19 augustus 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Floriana het woensdag 19 augustus 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Floriana - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Floriana - CFR Cluj (0-2)

Het Champions League duel tussen Floriana en CFR Cluj is onder leiding van scheidsrechter Laurent Kopriwa geëindigd in een 0-2 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door M. Cestor, waarmee CFR Cluj met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist CFR Cluj opnieuw te scoren. In de 97e minuut was het C. Golofca die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor CFR Cluj.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor CFR Cluj.

LIVE Floriana - CFR Cluj 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Floriana - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Floriana Gele kaart voor F. Cheveresan Floriana
47' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor C. Itu CFR Cluj
49' Gele kaart Floriana Gele kaart voor N. Leone Floriana
53' Gele kaart Floriana Gele kaart voor K. Keqi Floriana
53' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt M. Cestor met assist van M. Pereira CFR Cluj 0-1
66' Wissel CFR Cluj Wissel L. Aurelio voor C. Itu CFR Cluj
67' Wissel Floriana Wissel M. Dias voor F. Cheveresan Floriana
69' Wissel Floriana Wissel M. Beye voor A. Cini Floriana
73' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Camora CFR Cluj
82' Wissel Floriana Wissel B. Paiber voor J. Pisani Floriana
83' Wissel CFR Cluj Wissel M. Susic voor M. Pereira CFR Cluj
87' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor A. Chipciu CFR Cluj
87' Gele kaart Floriana Gele kaart voor R. Camenzuli Floriana
89' Wissel CFR Cluj Wissel C. Golofca voor A. Chipciu CFR Cluj
93' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor C. Balgradean CFR Cluj
97' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt C. Golofca met assist van M. Rondon CFR Cluj 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Floriana - CFR Cluj
Opstellingen Floriana - CFR Cluj
De opstellingen van Floriana en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Floriana gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Floriana - CFR Cluj

Floriana en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurent Kopriwa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Floriana en CFR Cluj elkaar treffen in de Champions League.