Nabeschouwing Gent - Dynamo Kiev (1-2) || Champions League 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Gent het woensdag 23 september 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Dynamo Kiev (1-2)

Het Champions League duel tussen Gent en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door V. Supriaga, waarmee Dynamo Kyiv met 0-1 de leiding nam. Gent kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Kleindienst, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut kreeg R. Bezus van Gent voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Gent de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 79e minuut was het Dynamo Kyiv dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van C. De Pena, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan, waardoor Dynamo Kiev een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Gent - Dynamo Kiev 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt V. Supriaga met assist van V. Buyalskyy Dynamo Kyiv 0-1
13' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Fortuna Gent
25' Wissel Gent Wissel T. Kleindienst voor R. Yaremchuk Gent
31' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor G. Rodrigues Dynamo Kyiv
41' Doelpunt Gent Doelpunt T. Kleindienst met assist van N. Dorsch Gent 1-1
50' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Bezus Gent
53' Tweede gele kaart Gent Tweede gele kaart voor R. Bezus Gent
56' Gele kaart Gent Gele kaart voor V. Odjidja-Ofoe Gent
59' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Tsygankov voor G. Rodrigues Dynamo Kyiv
62' Wissel Gent Wissel J. Botaka voor V. Odjidja-Ofoe Gent
66' Wissel Dynamo Kyiv Wissel B. Verbic voor V. Supriaga Dynamo Kyiv
72' Wissel Gent Wissel M. Mohammadi voor L. Depoitre Gent
79' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt C. De Pena Dynamo Kyiv 1-2
82' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Shepelev voor M. Shaparenko Dynamo Kyiv
87' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Dynamo Kiev
Opstellingen Gent - Dynamo Kiev
De opstellingen van Gent en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.