Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Celtic (2-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 23 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Hapoel Be'er Sheva het dinsdag 23 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium (Be’ér Shéva (Beer Sheva) ) in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Celtic (2-0)

Het Champions League duel tussen Hapoel Be'er Sheva en Celtic is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door B. Sahar, waarmee Hapoel Be'er Sheva met 1-0 de leiding nam. Hapoel Be'er Sheva vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Hoban op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hapoel Be'er Sheva.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Celtic 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Janko Celtic
19' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel B. Sahar voor Lucio Maranhão Hapoel Be'er Sheva
21' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt B. Sahar met assist van M. Radi Hapoel Be'er Sheva 1-0
34' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Buzaglo voor M. Melikson Hapoel Be'er Sheva
46' Wissel Celtic Wissel T. Rogić voor J. Forrest Celtic
48' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt O. Hoban Hapoel Be'er Sheva 2-0
56' Gele kaart Celtic Gele kaart voor C. McGregor Celtic
57' Wissel Celtic Wissel M. Dembélé voor L. Griffiths Celtic
65' Wissel Celtic Wissel E. Sviatchenko voor C. McGregor Celtic
66' Gele kaart Celtic Gele kaart voor M. Lustig Celtic
75' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Y. Shabtai voor Miguel Vitor Hapoel Be'er Sheva
92' Gele kaart Celtic Gele kaart voor C. Gordon Celtic
93' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Y. Shabtai Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Celtic
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Celtic

Voorbeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Celtic

Hapoel Be'er Sheva en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hapoel Be'er Sheva en Celtic in de Champions League vond plaats op 17 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Celtic favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hapoel Be'er Sheva te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hapoel Be'er Sheva. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.