Nabeschouwing Juventus - Dynamo Kiev (3-0) || Champions League 2020/2021

Woensdag 2 december 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Juventus het woensdag 2 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Dynamo Kiev (3-0)

Het Champions League duel tussen Juventus en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 3-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door F. Chiesa, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Ronaldo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Juventus, waarmee A. Morata zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stéphanie Frappart, waardoor Juventus een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Juventus - Dynamo Kiev 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Juventus Gele kaart voor R. Bentancur Juventus
21' Doelpunt Juventus Doelpunt F. Chiesa met assist van Alex Sandro Juventus 1-0
27' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor I. Zabarnyi Dynamo Kyiv
57' Doelpunt Juventus Doelpunt C. Ronaldo met assist van A. Morata Juventus 2-0
62' Wissel Juventus Wissel Danilo voor L. Bonucci Juventus
62' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor A. Ramsey Juventus
66' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Morata met assist van F. Chiesa Juventus 3-0
69' Wissel Juventus Wissel R. Dragusin voor M. Demiral Juventus
72' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Supriaga voor B. Verbic Dynamo Kyiv
72' Wissel Dynamo Kyiv Wissel C. De Pena voor G. Rodrigues Dynamo Kyiv
72' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
76' Wissel Juventus Wissel D. Kulusevski voor F. Chiesa Juventus
76' Wissel Juventus Wissel Arthur voor R. Bentancur Juventus
81' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor M. Shaparenko Dynamo Kyiv
84' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Karavaev voor V. Mykolenko Dynamo Kyiv
91' Wissel Dynamo Kyiv Wissel B. Lednev voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Dynamo Kiev
Opstellingen Juventus - Dynamo Kiev
De opstellingen van Juventus en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Dynamo Kiev

Juventus en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Dynamo Kiev in de Champions League vond plaats op 20 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dynamo Kiev slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 1
Winst Dynamo Kiev 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 2e positie staat, terwijl we Dynamo Kiev terugvinden op de 3e plaats.