Nabeschouwing Juventus - Ferencváros (2-1) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 24 november 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Juventus het dinsdag 24 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Ferencváros (2-1)

Het Champions League duel tussen Juventus en Ferencváros is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 2-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door M. Uzuni, waarmee Ferencváros met 0-1 de leiding nam. Juventus kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Ronaldo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette A. Morata zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Juventus de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Siebert, waardoor Juventus een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Juventus - Ferencváros 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Ferencváros Doelpunt M. Uzuni met assist van T. Nguen Ferencváros 0-1
35' Doelpunt Juventus Doelpunt C. Ronaldo met assist van J. Cuadrado Juventus 1-1
62' Wissel Juventus Wissel A. Morata voor P. Dybala Juventus
62' Wissel Juventus Wissel F. Chiesa voor F. Bernardeschi Juventus
62' Wissel Juventus Wissel D. Kulusevski voor W. McKennie Juventus
67' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor D. Siger Ferencváros
70' Wissel Ferencváros Wissel Isael voor O. Zubkov Ferencváros
70' Wissel Ferencváros Wissel F. Boli voor T. Nguen Ferencváros
75' Wissel Ferencváros Wissel E. Botka voor G. Lovrencsics Ferencváros
75' Wissel Ferencváros Wissel A. Laidouni voor D. Siger Ferencváros
80' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Danilo Juventus
82' Wissel Juventus Wissel A. Ramsey voor Arthur Juventus
83' Wissel Juventus Wissel A. Rabiot voor R. Bentancur Juventus
92' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Morata met assist van J. Cuadrado Juventus 2-1
93' Gele kaart Juventus Gele kaart voor F. Chiesa Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Ferencváros
Opstellingen Juventus - Ferencváros
De opstellingen van Juventus en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Sergiy Rebrov
Voorbeschouwing Juventus - Ferencváros

Juventus en Ferencváros spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Ferencváros in de Champions League vond plaats op 4 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ferencváros slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 1
Winst Ferencváros 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 2e positie staat, terwijl we Ferencváros terugvinden op de 4e plaats.