Nabeschouwing Kaunas - AaB (0-2) || Champions League 2008/2009

Woensdag 27 augustus 2008 - 19:00 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Kaunas het woensdag 27 augustus 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen AaB.

Via de Kaunas - AaB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kaunas - AaB (0-2)

Het Champions League duel tussen Kaunas en AaB is geëindigd in een 0-2 overwinning voor AaB. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Grigalevicius in de 30e minuut, waardoor Kaunas met een man minder kwam te staan. In de 67e minuut moest L. Pilibaitis van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Kaunas verder met een speler minder. K. Risgard dacht na 72 minuten te scoren voor AaB, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde AaB via K. Risgard, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kaunas - AaB
LIVE Kaunas - AaB 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kaunas - AaB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Kaunas Gele kaart voor M. Baguzis Kaunas
30' Rode kaart Kaunas Rode kaart voor M. Grigalevicius Kaunas
65' Wissel Kaunas Wissel V. Zubavicius voor A. Rimkevicius Kaunas
65' Wissel Kaunas Wissel N. Valskis voor V. Luksa Kaunas
67' Rode kaart Kaunas Rode kaart voor L. Pilibaitis Kaunas
72' Doelpunt AaB Doelpunt K. Risgard AaB
73' Wissel AaB Wissel Cacá voor M. Saganowski AaB
80' Wissel Kaunas Wissel T. Miklinevicius voor A. Mrowiec Kaunas
85' Wissel AaB Wissel A. Due voor T. Enevoldsen AaB
89' Doelpunt AaB Doelpunt K. Risgard AaB
Video hoogtepunten en samenvatting Kaunas - AaB
Opstellingen Kaunas - AaB

Voorbeschouwing Kaunas - AaB

Kaunas en AaB spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Kaunas en AaB in de Champions League vond plaats op 13 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor AaB. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is AaB favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kaunas te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kaunas. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.