Nabeschouwing Kopenhagen - Astra (3-0) || Champions League 2016/2017

Woensdag 3 augustus 2016 - 19:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Kopenhagen het woensdag 3 augustus 2016 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Astra. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia Parken in Copenhagen.

Via de Kopenhagen - Astra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Astra (3-0)

Het Champions League duel tussen Kopenhagen en Astra is onder leiding van scheidsrechter Liran Liani geëindigd in een 3-0 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Cornelius, waarmee FC Copenhagen met 1-0 de leiding nam. FC Copenhagen vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Santander op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van FC Copenhagen, waarmee A. Cornelius zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Liran Liani, waardoor Kopenhagen een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Kopenhagen - Astra 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Astra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt A. Cornelius met assist van P. Ankersen FC Copenhagen 1-0
34' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt F. Santander FC Copenhagen 2-0
47' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt A. Cornelius met assist van L. Augustinsson FC Copenhagen 3-0
55' Gele kaart Astra Gele kaart voor A. Stan Astra
57' Wissel Astra Wissel William voor D. Boudjemaa Astra
64' Wissel FC Copenhagen Wissel A. Pavlović voor A. Cornelius FC Copenhagen
70' Wissel FC Copenhagen Wissel Y. Toutouh voor R. Falk FC Copenhagen
76' Wissel Astra Wissel T. Seto voor D. Niculae Astra
76' Wissel Astra Wissel D. Florea voor C. Săpunaru Astra
83' Wissel FC Copenhagen Wissel K. Kusk voor F. Santander FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Astra
Opstellingen Kopenhagen - Astra

Voorbeschouwing Kopenhagen - Astra

Kopenhagen en Astra spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Liran Liani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en Astra in de Champions League vond plaats op 27 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.