Nabeschouwing Kopenhagen - Club Brugge (4-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 27 september 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Kopenhagen het dinsdag 27 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia Parken in Copenhagen.

Via de Kopenhagen - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Club Brugge (4-0)

Het Champions League duel tussen Kopenhagen en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Craig Alexander Thomson geëindigd in een 4-0 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van S. Denswil zette FC Copenhagen op een 1-0 voorsprong in de 53e minuut van de wedstrijd. FC Copenhagen vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Delaney op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van FC Copenhagen, waarmee F. Santander zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Copenhagen in de 92e minuut, nadat M. Jørgensen de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Kopenhagen.

LIVE Kopenhagen - Club Brugge 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Club Brugge Wissel A. Limbombe voor H. Vanaken Club Brugge
53' Eigen doelpunt FC Copenhagen Eigen doelpunt S. Denswil FC Copenhagen 1-0
56' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor M. Jørgensen FC Copenhagen
58' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor R. Vormer Club Brugge
63' Wissel Club Brugge Wissel Wesley voor J. Vossen Club Brugge
64' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt T. Delaney met assist van B. Verbič FC Copenhagen 2-0
67' Wissel FC Copenhagen Wissel Y. Toutouh voor B. Verbič FC Copenhagen
69' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt F. Santander met assist van L. Augustinsson FC Copenhagen 3-0
79' Wissel FC Copenhagen Wissel A. Pavlović voor F. Santander FC Copenhagen
79' Wissel Club Brugge Wissel Felipe Gedoz voor J. Izquierdo Club Brugge
84' Wissel FC Copenhagen Wissel D. Amankwaa voor R. Falk FC Copenhagen
88' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Claudemir Club Brugge
92' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt M. Jørgensen met assist van L. Augustinsson FC Copenhagen 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Club Brugge
Opstellingen Kopenhagen - Club Brugge

Voorbeschouwing Kopenhagen - Club Brugge

Kopenhagen en Club Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Alexander Thomson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en Club Brugge in de Champions League vond plaats op 8 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kopenhagen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Kopenhagen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Club Brugge slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.