Nabeschouwing Kopenhagen - Porto (0-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 22 november 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Kopenhagen het dinsdag 22 november 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia Parken in Copenhagen.

Via de Kopenhagen - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Porto (0-0)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen Kopenhagen en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Kopenhagen en Porto gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Porto kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Milorad Mazic niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Kopenhagen - Porto 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor W. Kvist FC Copenhagen
59' Gele kaart Porto Gele kaart voor André Silva Porto
75' Wissel FC Copenhagen Wissel J. Greguš voor Y. Toutouh FC Copenhagen
75' Wissel FC Copenhagen Wissel K. Kusk voor R. Falk FC Copenhagen
80' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor L. Augustinsson FC Copenhagen
84' Wissel Porto Wissel Evandro voor Otavinho Porto
85' Gele kaart Porto Gele kaart voor Jesús Corona Porto
87' Gele kaart Porto Gele kaart voor Diogo Jota Porto
89' Wissel Porto Wissel Silvestre Varela voor Jesús Corona Porto
92' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor B. Verbič FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Porto
Opstellingen Kopenhagen - Porto

Voorbeschouwing Kopenhagen - Porto

Kopenhagen en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Milorad Mazic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en Porto in de Champions League vond plaats op 14 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.