Nabeschouwing Krasnodar - Chelsea (0-4) || Champions League 2020/2021

Woensdag 28 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Krasnodar het woensdag 28 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Chelsea (0-4)

Het Champions League duel tussen Krasnodar en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 0-4 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Jorginho van Chelsea via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 37 minuten was het C. Hudson-Odoi die Chelsea op een 0-1 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Chelsea vervolgens op 0-2. Het was T. Werner die vanaf 11 meter wist te scoren in de 76e minuut.

In de 79e minuut volgde een derde treffer van Chelsea, waarmee H. Ziyech zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Chelsea geen gas terug, waardoor in de 90e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van C. Pulisic.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Chelsea.

LIVE Krasnodar - Chelsea 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Penalty gemist Chelsea Penalty gemist Jorginho Chelsea
22' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor K. Olsson Krasnodar
37' Doelpunt Chelsea Doelpunt C. Hudson-Odoi met assist van K. Havertz Chelsea 0-1
71' Wissel Chelsea Wissel M. Mount voor Jorginho Chelsea
71' Wissel Chelsea Wissel C. Pulisic voor C. Hudson-Odoi Chelsea
71' Wissel Chelsea Wissel N. Kante voor M. Kovacic Chelsea
74' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor D. Utkin Krasnodar
76' Penalty Chelsea Penalty T. Werner Chelsea 0-2
76' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
79' Doelpunt Chelsea Doelpunt H. Ziyech met assist van T. Werner Chelsea 0-3
81' Wissel Chelsea Wissel Emerson voor B. Chilwell Chelsea
81' Wissel Chelsea Wissel T. Abraham voor H. Ziyech Chelsea
82' Wissel Krasnodar Wissel E. Spertsyan voor K. Olsson Krasnodar
87' Wissel Krasnodar Wissel L. Sabua voor M. Berg Krasnodar
90' Doelpunt Chelsea Doelpunt C. Pulisic met assist van T. Abraham Chelsea 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Chelsea
Opstellingen Krasnodar - Chelsea
De opstellingen van Krasnodar en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Chelsea

Krasnodar en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Chelsea elkaar treffen in de Champions League.

Winst Krasnodar 0
Winst Chelsea 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 1e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 3e plaats.