Nabeschouwing Krasnodar - PAOK (2-1) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 22 september 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Krasnodar het dinsdag 22 september 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - PAOK (2-1)

Het Champions League duel tussen Krasnodar en PAOK is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg D. Pelkas van PAOK via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 32 minuten was het D. Pelkas die PAOK op een 0-1 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Krasnodar vervolgens op 1-1. Het was V. Claesson die vanaf 11 meter wist te scoren in de 39e minuut.

In de 70e minuut was het Krasnodar dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van R. Cabella, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clément Turpin, waardoor Krasnodar een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Krasnodar - PAOK 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor K. Pantaleao Krasnodar
7' Penalty gemist PAOK Penalty gemist D. Pelkas PAOK
8' Gele kaart PAOK Gele kaart voor S. Schwab PAOK
20' Gele kaart PAOK Gele kaart voor A. Ferreira PAOK
32' Doelpunt PAOK Doelpunt D. Pelkas met assist van A. Zivkovic PAOK 0-1
39' Penalty Krasnodar Penalty V. Claesson Krasnodar 1-1
55' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor V. Claesson Krasnodar
70' Doelpunt Krasnodar Doelpunt R. Cabella met assist van M. Berg Krasnodar 2-1
76' Gele kaart PAOK Gele kaart voor J. A. Crespo PAOK
79' Wissel PAOK Wissel D. Biseswar voor D. Pelkas PAOK
81' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor R. Cabella Krasnodar
84' Wissel PAOK Wissel K. Swiderski voor C. Tzolis PAOK
86' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor M. Wanderson Krasnodar
88' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Berg Krasnodar
91' Gele kaart PAOK Gele kaart voor S. Ingason PAOK
91' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor K. Olsson Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - PAOK
Opstellingen Krasnodar - PAOK
De opstellingen van Krasnodar en PAOK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PAOK zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - PAOK

Krasnodar en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en PAOK elkaar treffen in de Champions League.